Contact – Huisartsenpraktijk Meerdink – Wommels

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Meerdink te Wommels

Op deze website vindt u relevante praktijkinformatie die u wellicht al helpt enkele vragen te beantwoorden. Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gecertificeerd waarmee wij aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast voldoet de praktijk aan de verplichtingen van de privacywet AVG.

Uitnodiging griep en pneumokokken vaccinatie: Vanaf half oktober ontvangt u de uitnodiging per post. Dit geldt ook voor de patiënten van praktijk Hoepman. Klik hier voor meer informatie.

In de eerste week van oktober vragen wij u rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de praktijk. De praktijk is alleen geopend voor dringende zaken.  Reeds ingeplande afspraken gaan wel gewoon door. Te denken valt aan Certe en de praktijkverpleegkundige.

Uw Zorg Online app

Regel met gemak uw zorg online
Huisartsenpraktijk Meerdink
van Sminialeane 45 8731 BD Wommels

Contact

Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen:

Ons telefoonnummer is 0515-331331. Voor medische noodgevallen kies een 1.

Voor dringende zaken is de praktijk in principe altijd bereikbaar, luister goed naar het keuzemenu.

Om een afspraak te maken kunt u de praktijk het beste bellen tussen 8:00 en 10:00 uur. Ook kunt u de assistente vragen of de arts u later kan terugbellen, op het afgesproken nummer.

Voor korte telefonische vragen of uitslagen kunt u rechtstreeks bellen op ons telefonisch spreekuur, elke werkdag tussen 13:30 en 14:00 uur.

Verder bent u elke werkdag van 8u-17u welkom op: van Sminialeane 45, 8731 BD Wommels

Tenslotte kunt u middels onderstaand formulier contact met ons opnemen en de inloggegevens van het patiënten portaal aanvragen.

Wij streven ernaar u binnen 5 dagen te antwoorden.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord