Telefonisch spreekuur – Huisartsenpraktijk Wommels-Easterein – Wommels

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Wommels - Easterein

Op deze website vindt u relevante praktijkinformatie die u wellicht al helpt enkele vragen te beantwoorden. Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gecertificeerd waarmee wij aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast voldoet de praktijk aan de verplichtingen van de privacywet AVG.

 

 

Uw Zorg Online app

Regel met gemak uw zorg online
Huisartsenpraktijk Wommels-Easterein
van Sminialeane 45 8731 BD Wommels

Telefonisch spreekuur

U kunt elke werkdag tussen 13.30 en 14.00 uur bellen voor uitslagen en eenvoudige vragen.

U krijgt dan de assistente aan de lijn, die nadat de uitslag door de huisarts is beoordeeld deze aan u mag doorgeven. Met het eventuele bijbehorend advies. Over uitslagen die nog niet door de huisarts zijn gezien of gefiatteerd kan zij niets zeggen.

Wilt u toch met de huisarts verder overleggen over uw uitslag of vraag, dan kan de assistente met u een terugbelafspraak inplannen, en wel met de huisarts die uw onderzoek heeft aangevraagd.

Het is raadzaam om 3 dagen te wachten na een bloed of röntgenonderzoek alvorens hiernaar te informeren op het telefonisch spreekuur. Wij krijgen elke dag vele uitslagen binnen en zijn niet altijd in staat om deze onmiddellijk te verwerken. Daarnaast mag U er van uitgaan dat wij, als wij een uitslag zien met spoedeisende consequenties, contact met u zullen opnemen.