Apotheek – Huisartsenpraktijk Wommels-Easterein – Wommels

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Wommels - Easterein

Op deze website vindt u relevante praktijkinformatie die u wellicht al helpt enkele vragen te beantwoorden. Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gecertificeerd waarmee wij aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast voldoet de praktijk aan de verplichtingen van de privacywet AVG.

 

 

Uw Zorg Online app

Regel met gemak uw zorg online
Huisartsenpraktijk Wommels-Easterein
van Sminialeane 45 8731 BD Wommels

Apotheek

De huisartsenpraktijk Wommels – Easterein is apotheekhoudend

De apotheek is gevestigd op de locatie Wommels

Als u tijdens het spreekuur medicijnen krijgt voorgeschreven kunt u deze meestal direkt bij de assistente aan de balie in Wommels meekrijgen. Indien medicijnen besteld moeten worden kunt u ze na twee werkdagen tussen 12:00-12:30 en tussen 15:30 – 16:30 uur afhalen aan de balie in Wommels.

Heeft u een recept van de specialist gekregen? Deze graag zo spoedig mogelijk inleveren i.v.m. klaarmaken/bestellen van dit medicijn. (Het liefst niet tussen 15:30 en 16:30 i.v.m. afhaaltijd herhaalmedicatie)

Herhaalreceptenlijn: 0515 – 331 331 keuze 3

Wij hebben een receptenlijn ingesteld, waarop u dag en nacht, zeven dagen per week die medicijnen kunt bestellen die u chronisch gebruikt. Het gaat hier dus nadrukkelijk niet om middelen die u tijdelijk wil gaan gebruiken of om nieuwe recepten. Ook is de herhaalreceptenlijn niet bedoeld voor andere vragen of boodschappen. U kunt uw medicatie die voor 10:00 uur is besteld, twee werkdagen later tussen 12:00-12:30 en 15:30 – 16:30 ophalen.

Bezorgen

Bezorgen van uw medicijnen is mogelijk. Onze bezorger komt bij u aan de deur tussen 16:00 en 18:00 uur. U moet daarvoor thuis zijn, want u moet de medicijnen zelf in ontvangst nemen. Wij hebben een beperkte capaciteit voor de bezorging.

Kluisjes

U kunt gebruik maken van onze kluisjes waardoor u op ieder gewenst tijdstip uw medicatie kunt ophalen. Voor medicatie uit de koelkast geldt dit helaas niet. Wilt u hier gebruik van maken? Informeer bij de apothekersassistente.