Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Meerdink – Wommels

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Meerdink te Wommels

Op deze website vindt u relevante praktijkinformatie die u wellicht al helpt enkele vragen te beantwoorden. Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gecertificeerd waarmee wij aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast voldoet de praktijk aan de verplichtingen van de privacywet AVG.

Uitnodiging griep en pneumokokken vaccinatie: Vanaf half oktober ontvangt u de uitnodiging per post. Dit geldt ook voor de patiënten van praktijk Hoepman. Klik hier voor meer informatie.

In de eerste week van oktober vragen wij u rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de praktijk. De praktijk is alleen geopend voor dringende zaken.  Reeds ingeplande afspraken gaan wel gewoon door. Te denken valt aan Certe en de praktijkverpleegkundige.

Uw Zorg Online app

Regel met gemak uw zorg online
Huisartsenpraktijk Meerdink
van Sminialeane 45 8731 BD Wommels

Afspraak maken

Afspraak maken:   0515 – 331 331 keuze 2

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite verzoeken wij u te bellen tussen 8 en 10 uur ’s ochtends zodat wij de dag goed kunnen plannen.

De assistente vraagt u in verband met de planning waarvoor u komt. De assistente gaat net als de huisarts vertrouwelijk om met uw informatie. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Denkt u gerust mee over de hoeveelheid tijd die uw klacht in beslag kan nemen en op welke termijn u gezien moet worden door de arts.

Voor dringende zaken kunt u in principe altijd dezelfde dag terecht.

Huisbezoeken

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, samen met de huisarts of een huisbezoek afgelegd wordt.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Bloedprikken

Bloedafname kan bij ons op de praktijk. Let op: dit gaat op afspraak. 

  • Maandag     10:00 – 10:30 uur
  • Dinsdag:       07:30 – 08:00 en 10:00 – 10:30 uur
  • Woensdag:  10:00 – 10:30 uur
  • Donderdag: 10:00 – 10:30 uur
  • Vrijdag:         07:30 – 08:00 en 10:00 – 10:30 uur

Ook kun je iedere maandag vanaf 08:30 uur inlopen bij het bloedprikken in Nij Stapert.

Avondspreekuur

Woensdag van 17:00-19:00 uur. Uitsluitend op afspraak.

Het avondspreekuur is in principe alleen bedoeld voor enkelvoudige klachten en als het bezwaarlijk is vrij te nemen van het werk. Voor uitgebreidere consulten en meer urgente hulpvragen leent het spreekuur overdag zich beter. Overdag kunnen wij gemakkelijker aanvullend onderzoek (laten) verrichten en overleggen met specialisten.

Drukke praktijklijn

U zult merken dat het druk kan zijn op de praktijklijn; probeer daarom samen met ons het gesprek kort en bondig en de praktijk bereikbaar te houden.

SOA onderzoek aanvragen?
Wilt u een SOA onderzoek laten uitvoeren? Vul dan alvast de vragenlijst in en neem deze mee naar het spreekuur. Klik op de vragenlijst.