Online portaal – Huisartsenpraktijk Meerdink – Wommels

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Meerdink te Wommels

Op deze website vindt u relevante praktijkinformatie die u wellicht al helpt enkele vragen te beantwoorden. Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gecertificeerd waarmee wij aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast voldoet de praktijk aan de verplichtingen van de privacywet AVG.

Huisartsenpraktijk Meerdink
van Sminialeane 45 8731 BD Wommels

Online portaal

Hier kunt u inloggen in ons online patiënten portaal. U kunt uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met de huisarts of doktersassistent, een E-consult (vraag) stellen of uw dossier inzien.

Herhaalmedicatie

U kunt uw chronische herhaalmedicatie bestellen via het portaal. In het portaal ziet u in een overzicht welke chronische medicatie u gebruikt. De apotheekhoudend huisarts heeft vastgesteld welke medicatie u zonder afspraak met de huisarts mag herhalen. Het kan dus zijn dat u meer medicatie gebruikt dan in het overzicht is te zien. Wanneer u medicatie wilt herhalen welke niet in het overzicht staat, dan kunt u contact opnemen met de praktijk.

Afspraak maken

Via het portaal kunt u een afspraak maken met de huisarts of doktersassistente. In geval van spoed of wanneer u twijfel heeft over u klachten, bel direct de praktijk of de Dokterswacht.

Bij de huisarts kunt u een afspraak maken voor eenvoudige klachten. Per 10 minuten wordt 1 klacht besproken. Heeft u meer klachten? U kunt maximaal 2 klachten per keer met de huisarts bespreken. Maak hiervoor 2 afspraken van 10 minuten achter elkaar op dezelfde dag.

Bij de doktersassistente kunt u een afspraak maken voor eenvoudige verrichtingen, die al eerder bij u door de doktersassistente zijn uitgevoerd. Denk hierbij aan het uitspuiten van uw oren, een wrat aanstippen of een vitamine B12 injectie.

E-consult

Door middel van het E-consult kunt u een vraag stellen aan de huisarts. Binnen het portaal worden al uw vragen bewaard. Een e-consult is voor niet dringende vragen. Wij streven er naar uw vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Online inzage dossier

Via het portaal kunt u een deel van uw dossier inzien zoals deze beschikbaar is bij de huisarts. U kunt hierbij het volgende zien:

  • Actuele en afgesloten episodes (onderwerp medische vraag en/of diagnose)
  • Afspraken omtrent de behandeling
  • Actuele medicatie
  • Medicatiegevoeligheid
  • Correspondentie
  • Resultaten van onderzoeken van de laatste 14 maanden

Inloggen

Graag uw aandacht voor het volgende: Vanaf 1 juni gaan we gebruik maken van een andere leverancier. U ontvangt hierover een mail en een brief van ons. Wij verzoeken u voor 1 juni een account aan te maken via Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk Meerdink in Wommels (uwzorgonline.nl) Op die manier kunt u vlekkeloos op 1 juni gebruik maken van de nieuwe omgeving. De nieuwe omgeving kent naast een website inlog ook de app “Uw zorg online”. Heeft u vragen dan kunt u deze stellen aan onze praktijkmanager Josina Thibaudier. U kunt haar bereiken via j.thibaudier@ezorg.nl

Wanneer u de inloggegevens van ons heeft ontvangen kunt u inloggen: klik hier