In het vooruitzicht: beeldbellen – Huisartsenpraktijk Meerdink – Wommels

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Meerdink te Wommels

Op deze website vindt u relevante praktijkinformatie die u wellicht al helpt enkele vragen te beantwoorden. Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gecertificeerd waarmee wij aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast voldoet de praktijk aan de verplichtingen van de privacywet AVG.

Uitnodiging griep en pneumokokken vaccinatie: Vanaf half oktober ontvangt u de uitnodiging per post. Dit geldt ook voor de patiënten van praktijk Hoepman. Klik hier voor meer informatie.

In de eerste week van oktober vragen wij u rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de praktijk. De praktijk is alleen geopend voor dringende zaken.  Reeds ingeplande afspraken gaan wel gewoon door. Te denken valt aan Certe en de praktijkverpleegkundige.

Uw Zorg Online app

Regel met gemak uw zorg online
Huisartsenpraktijk Meerdink
van Sminialeane 45 8731 BD Wommels

Terug naar overzicht

In het vooruitzicht: beeldbellen

Samen met 4 andere apotheekhoudende huisartsenpraktijken testen we momenteel het beeldbellen via WeSeeDo, een beveiligde omgeving.

We onderzoeken de mogelijkheden van het beeldbellen: voor welke functies is het geschikt binnen de praktijk, voor wat voor soort vragen is het geschikt en op welk moment van de week.

Via de website houden we u op de hoogte.

Publicatiedatum: 14-02-2022